torstai 2. tammikuuta 2014

Huumoritennistä / tennistä rooliasuissa lapsille kesäkuussa Tampereen Kaupissa- Tule mukaan ja ole Conan Barbaari mahtava Kimmerialainen?


Huumoritennistä  / tennistä rooliasuissa lapsille Tule mukaan ja ole Conan Barbaari mahtava Kimmerialainen?

Jos tuntuu liian vaativalta ja haluat pitäytyä perinteissä, niin toki perinteistä tennisharjoittelua alkeiskurssin muodossa 45 min per kerta 4 kertaa 2 viikon ajanjaksolla kesäkuussa harkintaan ennen juhannusta?

Paikkana Tampereen Kaupin hiekkanurmikenttä 5 ja osallistumismaksu 50 € käteisellä / tennisosallistuja, vaihtoehtona mikäli tälle kentälle tulee byrokratiaeste, niin sitten vaihtoehtoina: 1) Tenniskenttä Hervannasta (paikka todennäköisesti Suolijärven massatenniskenttä tai 2) Ylöjärven Vuorentaustan tenniskenttä.

Tarkoituksena klo 10-11 ja klo 11-12 ryhmät joissa
kummassakin olisi n.4-6 osallistujaa

Tennisryhmiinjako ensimmäisellä tenniskerralla.

Tiedustelut e-mail: tennisvalmentaja@gmail.com 
Olavi Lehto tennisvalmentaja

---------------------------------------------------------

Jakakaa oheista viestiä facebook- ja google+:n kautta:

Tennisryhmiinjako kullakin tenniskentällä tennisryhmän ensimmäisellä tenniskerralla, mikäli osanottajia on runsaasti

Tiedustelut eri paikkakuntien tenniskursseista
e-mail: tennisvalmentaja@gmail.com 
Olavi Lehto tennisvalmentaja
Tervetuloa pitämään/"tykkää"-painaen fb-sivustostamme 
https://www.facebook.com/nuorisotennista

--------------------------------------------------------
Kumpi sinulle sopivampi: Nokian tai Hervannan tennishalli? 
http://tennisvalmennusta-nokia.blogspot.fi/ katsokaa kartalta etäisyydet http://hervannan-tennisvuorot.blogspot.com
-----------------------------------------------------------Blogipäivitys 16.1.2014: 

Niille, jotka kyselevät toistuvasti miksi maksaa tämän verran, eikä vähempi?

Tunnettu vitsihän on että nykyään pitäisi olla erilaisten hankkeiden vetäjien nimi tai osanottajien nimien olla ns "monikulttuurinen"-nimi esim. ali, ahmed, osman, göran, shamir, tmv, jotta liikuntahankkeita tuettaisiin edullisimmilla tenniskenttävuoroilla, vapailla tennisvuoroilla, erilaisilla stipendeillä ja hankerahoilla. 

Pääkaupunkiseudullahan ko. asia on jo erilaisten uutisointien perusteella faktaa ja ko. toimista käytetään ilman vaikeuksia termiä "positiivinen syrjintä", jolla halutaan taata toiseutta edustaville kiintiöpaikkoja kaupunkien työpaikkoihin. Tausta siis ratkaisee, ei ammattitaito. Kysymys: Voiko syrjintä olla koskaan positiivista? Samaan sarjaan kuuluu kummastelu muslimien uimavuoroista. Miksi muslimien uimavuorolle ei saa mennä, mutta muslimit voivat tulla yleisille vuoroille?
Koska saamme USA:n tapaiset "rotukiintiöt", missä periaatteessa syntymätodistukseen vedoten voi tilanteen mukaan, mikä milloinkin edullisinta väittää olevansa latino, white, afroamerican, native, etc?

Obama tapaukselle laskivat leikkiä kaikki tunnetut tv-koomikotkin ja juontajat. Vitsinä oli minkäväristä Obamaa äänestit? Eri äänestysalueillehan oli jaettu Obaman kuvia eri tummuusasteilla. Äitinsä irlantilaisuus ei ollut valttia vaan kenialaisen isän perimä.

Tässä tapauksessa tennisprojektit pyörivät suomeksi = suomenkielellä, ilman byrokratiakoneistolle nöyristelyitä ja puoluetukiaisia, sillä onhan jo nähty, että pitää olla erilaiset Guggenheim tai virallisten puoluetasojen taustatason taustat, jotta mitään yhteiskunnan huomattavaa vastaanottoa tulisi. Tosiasioiden sanominen ja erityisesti kirjaaminen on Suomessa suurempi synti, kuin monien mm. liikunta-asioiden heitteillejättö ja erilaisten korruptiohankkeiden ylläpito.

Sopii kysyä miksi erilaiset liikuntahankkeet on kyllästetty erilaisilla lomakepuppugeneraattorihakemuksilla, joihin pitäisi tuhlata vastikkeetta tuntikausia (ilman takuita saamisesta), joita tutkii, myöntää lähinnä omille etupiireilleen erilaiset eri puolueita lähellä olevat virkamiehet ymv. 

Yksinkertainen olisi kaunista ja edullisempaa kuin nykyinen turhan huuhaavirkakoneiston ylläpito, joille maksetaan moninkertaista tuettua palkkaa verrattuna suorittaviin ja tosiasiallisen toiminnan tekijöille.

No, kyllä te tiedätte ;)


-----------------------------------------------------------
Blogin ylläpidolle e-mailia: tennisvalmennusta@gmail.com
--------------------------------------------
http://tennista-lapsille.blogspot.fi/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja: